Збірна України з футболу

«Після переходу в Динамо знизив вимоги до себе»: як лідера клубу УПЛ перестали викликати в збірну України

Переглядів 561
Олександр Карпенко
0 голосів
Іван Калюжний. Фото: Google
Колишній тренер юнацької збірної України Володимир Циткін розповів про непростий початок кар'єри півзахисника Олександрії Івана Калюжного, який отримав дебютний виклик до табору команди Сергія Реброва

Циткін в інтерв'ю «Українському футболу» розповів, що Калюжний після перехожу з академії Металіста в Динамо втратив місце у юнацькій збірній через проблеми з дисципліною.

«Він не став засиджуватися у Металісті й перейшов у 2015 році в київське Динамо. Після трансферу в столичний гранд був період, коли Ваня різко знизив вимоги до себе. Це призвело до того, що я перестав викликати його в юнацьку збірну. Він був у мене в обоймі, але випав зі стартового складу.

У Калюжного були проблеми з ігровою дисципліною, негаразди в Динамо, але, я думаю, він це переріс. Те, що він підтримував форму в змаганнях Харківської області – не дивина, він же сам з Харківщини. Я думаю, він все правильно зробив, адже його рішення привели до того, де він зараз є», – розповів Циткін.

  • У поточному сезоні Калюжний провів за Олександрію вісім матчів у чемпіонаті і забив один гол. 
  • Збірна України зіграє в Лізі націй з Грузією (11 жовтня) і Чехією (14 жовтня). Обидві гри пройдуть о 21:45 за київським часом.
  • У першому турі Ліги націй Україна програла команді Албанії (1:2), а у другому Чехії (2:3) й нині перебуває на останньому місці у своєму квартеті.

 

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт