Збірна України з футболу

«Подивимося, на що ми здатні»: Бондар поділився очікуваннями від матчу з Італією

Переглядів 10829
Дмитро Котков
1 голос
Бондар на тренуванні збірної України. Фото: УАФ
Захисник збірної України та донецького Шахтаря Валерій Бондар прокоментував підготовку національної команди до поєдинку відбору Євро-2024 з Італією.

Учора в польському Гданську футболісти збірної України провели чергове тренування в процесі підготовки до матчу з Італією. А пройшло заняття у снігопад. 

Своїми враженнями від заняття поділився захисник національної команди — Валерій Бондар.

«Ми всі зраділи першому цьогоріч снігу — буквально як діти, адже вже незабаром Новий рік. Але, звісно, з іншого боку, ми думаємо, як зараз холодно нашим хлопцям на фронті, і хочеться їм допомогти. А допомогти ми можемо саме позитивними емоціями, які дуже хочемо забезпечити в понеділок, 20-го числа. Ми зробимо все, щоб порадувати наших воїнів». 

Захисник Шахтаря оцінив роботу під керівництвом Сергія Реброва:

«У мене дуже позитивні емоції від роботи із Сергієм Ребровим. Цікаво, адже в кожного тренера свій стиль. Ти маєш від кожного брати найкраще і з кожним днем ставати більш розвиненим у всіх аспектах. Хороший тренерський штаб».

Також Валерій висловився про майбутній поєдинок проти Скуадри Адзурри:

«Звісно, це велика гордість, коли ти приїжджаєш до нашої національної збірної й маєш право представляти країну. Для мене це велика відповідальність. У понеділок подивимося, на що ми здатні», — сказав Бондар в інтерв’ю УАФ. 

  • Матч відбору Євро-2024 між збірними України й Італії відбудеться 20 листопада в німецькому Леверкузені на стадіоні «БайАрена». 
  • Початок зустрічі о 21:45 за київським часом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт