Збірна України з футболу

«Пощастило, що з такою грою дійшли до півфіналу Євро»: реакція фанатів на розгромну поразку України від Іспанії

Переглядів 557
Олександр Карпенко
1 голос
Фото: УАФ
Молодіжна збірна України завершила свої виступи на Євро-2023, поступившись одноліткам з Іспанії (1:2) на стадії 1/2 фіналу.

Молодіжна збірна України поступилася Іспанії у поєдинку 1/2 фіналу Євро-2023, який учора проходив у Бухаресті (Румунія).

Вболівальники після матчу розділилися на два табори. Одні критикують команду за розгромну поразку від Іспанії, а решта вже думає про Олімпіаду-2024, на яку Руслан Ротань повезе вже олімпійську збірну України.

Ігор Карека: «Як можна було виграти, коли не йдеш танком під удар, якщо воротар, як колода лягає без кроків... Я дітей навчав не віддавати пасів назад і поперек... Сумно, що не було характеру».

Віктор Володимирович: «Тупо віддали фінал іспанцям».

чОлександр Деренько: «Пощастило, що з такою грою дійшли до півфіналу. Команда низького рівня, це показала гра вчора. З таким розгромним рахунком у півфіналі ще ніхто не програвав...»

Сергій Бенько: «Іспанці супер, вони показали справжній рівень нашої збірної».

Не вдалось завантажити відео.

Андріана Жуган: «Дякуємо за турнір, за історичну Олімпіаду, завжди віримо та підтримуємо, незважаючи на результат».

Ярослав Суботовский: «Олімпіада є, цього й достатньо».

Igor Kazemir: «За такий футбол не соромно! Молодці».

Саня Азик: «Покидаємо турнір з гордо піднятою головою! Дякую, хлопці, за купу позитивних емоцій! Ви найкращі, бо ви українці!»

Jurij Brnchych: «Ви для нас все одно чемпіони! Дякуємо, хлопці!»

Україна вперше в історії візьме участь у футбольному турнірі Олімпіади, який проходитиме з 24 липня по 10 серпня 2024 року у Франції.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт