Збірна України з футболу

«Право на помилку мають усі»: Петраков назвав причину розгрому збірної України у Шотландії

Переглядів 566
Олександр Карпенко
1 голос
Олександр Петраков. Фото: УАФ
Головний тренер збірної України Олександр Петраков розповів, як команда переживає поразку від Шотландії (0:3) у відкладеному поєдинку другого туру Ліги націй.

Синьо-жовті другий день перебувають у Єревані, де команда Петракова проведе другий матч вересневої сесії Ліги націй проти Вірменії. Нагадаємо, у червні збірна України здобула перемогу з рахунком 3:0. 

На передматчевій прес-конференції у вірменській столиці Петраков спробував знайти причину невдалої гри збірної України проти шотландців у Глазго.

«Я вже говорив про те, що в України не так багато виконавців. Нам дуже важко грати, коли випадають три-чотири футболісти. Хлопці, які вийшли, дуже старалися, але вони поки що не готові грати на такому рівні. Ми протистояли команді, де всі виступають в АПЛ. Я не можу сказати, що нам не пощастило, – цього разу суперник нас переграв». 

Не вдалось завантажити відео.

Коуч українців вважає, що більшість гравців виявилися не готовими протистояти супернику, який прагнув взяти реванш за поразку у плеф-офф раунді відбору ЧС-2022.

«Після червневого поєдинку із Шотландією Стів Кларк говорив те саме про нас, а зараз я скажу, що вони переграли нас. Шотландці перевершили нас у бажанні. Багато хто з хлопців був не готовий. Їм про це говорили, налаштовували. Однак це Ліга націй. Право на помилку мають усі», - додав тренер.

Не вдалось завантажити відео.

Матч п'ятого туру Ліги націй між збірними Вірменії та України відбудеться у суботу, 24 вересня, на Республіканському стадіоні в Єревані. Завтрашній матч можна буде побачити на телеканалах Інтер, 1+1, ICTV, Суспільне та YouTube-каналі УАФ.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт