Збірна України з футболу

«Проте це шанс»: український тренер знайшов позитив у відсутності Ярмоленка та Циганкова на матчі з македонцями

Переглядів 1573
Артем Жилінський
1 голос
Сергій Ковалець. Фото: Google
Відомий український тренер Сергій Ковалець поділився своїми очікуваннями та прогнозом перед матчем збірної України проти Північної Македонії в рамках кваліфікації до Євро-2024.

Сергій Ковалець вважає, що команда Сергія Реброва втратить атакувальний потенціал через травми Циганкова та Ярмоленка. Однак фахівець знайшов позитив навіть у такій ситуації. 

«Циганков зараз у добрій формі. І в першому очному матчі Віктор був, мабуть, найкращим на полі. А про досвід Ярмоленка й казати нема чого. Проте це шанс для інших виконавців довести, що у нас основна обойма не з 11—13 футболістів, а з 18 осіб».

Фахівець поділився своїм прогнозом на цей поєдинок. Ковалець вважає, що гра буде складною, але підопічні Реброва зможуть здолати балканських опонентів.

«Гра буде складною для нашої команди. Адже суперник теж розуміє, що тільки перемога в цьому матчі залишає їм шанс на продовження боротьби за путівку на чемпіонат Європи. Але Україна має класнішу команду, тому я й віддам перевагу команді Сергія Реброва, 2:1.», — заявив Ковалець для «Zbirna,com».

  • Поєдинок Україна – Північна Македонія відбудеться сьогодні, 14 жовтня. Початок гри о 16:00.
  • 17 жовтня синьо-жовті на виїзді зіграють проти Мальти.
  • Збірна України провела п'ять матчів, набрала сім очок та посідає третє місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт