Збірна України з футболу

«Ребров його послав. Далеко і правильно»: Циганик розповів, хто вимагав у тренера збірної викликати гравців

Переглядів 16117
Владислав Лютостанський
2 голоси
Сергій Ребров. Фото: Getty Images
Відомий український журналіст Ігор Циганик розповів гучну історію, яка сталася в національній збірній України. Головний тренер Сергій Ребров прямо відповів на нетактовність.

Журналіст Ігор Циганик повідомив, що один з відомих футбольних діячів телефонував головному тренеру збірної України Сергію Реброву та вимагав викликати «своїх» гравців. 

«Один почесний вболівальник одного футбольного клубу, якого часто показують на трибунах, дзвонив і телефонував головному тренеру збірної й практично в ультимативній формі вимагав, аби цих гравців викликали до національної команди. Ви собі таке уявляєте в цивілізованій країні?».

Циганик віддав належне тому, як Ребров розібрався у подібній ситуації.

«Погрожував високими зв'язками... Був посланий далеко і правильно. Зараз така ситуація навколо збірної, що всі мають зосередитися на результаті, а не думати про власні амбіції.

Як можна додуматися подзвонити головному тренеру та вимагати, аби його футболісти були в збірній? Це нормально? Я хочу віддати належне Реброву, який прямим текстом сказав: «Іди ти...», – промовив журналіст в етері ютуб-каналу «Ігор Циганик».

Календар матчів збірної України у Лізі націй групи В1

  • 11 жовтня, 21:45 – Україна – Грузія
  • 14 жовтня, 21:45 – Україна – Чехія
  • 16 листопада, 19:00 – Грузія – Україна
  • 19 листопада, 21:45 – Албанія – Україна
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт