Збірна України з футболу

Ребров «відповів» Спаллетті: відомі деталі спарингу України перед матчем проти Італії у відборі до Євро-2024

Переглядів 8661
Віктор Глухенький
3 голоси
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Польський журналіст-інсайдер Пьотр Шльонка розповів нові, цікаві подробиці довкола майбутнього товариського матчу між національною збірною України та Лехією з Ґданська.

За інформацією польського журналіста-інсайдера Пьотра Шльонки, контрольний поєдинок національної збірної України проти Лехії, про проведення якого раптово стало відомо лише напередодні, буде зіграно за закритими дверима. 

«Товариський матч між збірною України та Лехією відбудеться таємно, без участі вболівальників і телебачення», – написав Шльонка на своїй сторінці в Х (колишній Твіттер).

Український футбольний журналіст-блогер Віктор Вацко, посилаючись на власні джерела, повідомив, що представники Італійської федерації чинили прямий тиск на УЄФА, щоб організація фактично змусила УАФ та нашу національну команду провести контрольний поєдинок, попри те, що його не було в попередньому календарі змагань. 

  • Спаринг між збірною України та Лехією заплановано на 16 листопада. Гра відбудеться в Ґданську.
  • За підсумками жовтневих поєдинків відбору на Євро-2024 національна збірна України піднялася на другу сходинку у групі С. Наразі синьо-жовті маючи 13 очок після семи матчів.
  • В активі Італії десять очок після шести зіграних поєдинків.
  • 20 листопада підопічні Сергія Реброва зустрінуться  у вирішальному матчі проти «Скуадри Адзурри». Поєдинок пройде в німецькому місті Леверкузен. Початок гри о 21:45.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт