Збірна України з футболу

«Ребров за секретність»: джерело повідомило подробиці рішення головного тренера збірної України

Переглядів 806
Владислав Лютостанський
2 голоси
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Джерело повідомило про те, що саме головний тренер національної збірної України Сергій Ребров наполіг на проведенні матчу з Лехію (2:0) в секретному режимі.

У четвер, 16 листопада, збірна України перемогла Лехію в контрольному поєдинку з рахунком 2:0.

Повідомляється, що саме головний тренер синьо-жовтих Сергій Ребров виступи за те, аби цей матч був секретним та ніде не транслювався.

«Спочатку планувалося, що матч отримає благодійний статус, транслюватиметься на ТБ, а суперником стане Славія. Проте наш штаб наполіг на закритому форматі гри. Зрозуміло, Ребров не проти благодійності, але за секретність».

Не вдалось завантажити відео.

Також з'ясувалося, що на матчі все ж були присутні вболівальники.

«Матч був не зовсім закритим. Командам-учасницям виділили 200 запрошень, але повністю ця квота вичерпана не була», – йдеться в телеграм-каналі ТаТоТаке.

  • За підсумками жовтневих поєдинків відбору на Євро-2024 національна збірна України піднялася на другу сходинку у групі С, маючи 13 очок після семи матчів.
  • В активі Італії десять очок після шести зіграних поєдинків. У понеділок, 20 листопада підопічні Реброва зустрінуться у вирішальному матчі проти «Скуадри Адзурри». Поєдинок пройде в німецькому місті Леверкузен. Початок гри о 21:45.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт