Збірна України з футболу

Реброва вразив старт Олександрії в УПЛ: тренер викликав до табору збірної України гравця команди Ротаня

Переглядів 313
Віктор Глухенький
1 голос
Іван Калюжний. Фото: Google
Журналіст-блогер Ігор Бурбас повідомив, що півзахисник Олександрії Іван Калюжний отримав дебютний виклик до лав національної збірної України на жовтневі матчі Ліги Націй.

Сергій Ребров вливає свіжу кров у збірну України. Мова про хавбека Олександрії Івана Калюжного, якого, за інформацією Ігоря Бурбаса, вже викликано до табору синьо-жовтої дружини.

Повідомив блогер й інші цікаві подробиці довкола персони Калюжного.

«У 26-річного центрхава контракт закінчується наприкінці сезону, і в особі його нових агентів Зозулі/Коноплянки він не готовий поки підписувати новий.

В Олександрії хотіли б втримати Калюжного, але не збираються тиснути і виключати з першої команди», – розповів Бурбас у своїй авторській програмі на ютубі.

Також відомо, що Ребров перевів з резервного списку гравців до основного капітана київського Динамо Віталія Буяльського.

Однак не обійшлося і без негативних новин. Інші представники Динамо опорник Володимир Бражко та центральний півзахисник Олександр Піхальонок не зможуть допомогти синьо-жовтим у зв’язку з ушкодженнями. Про це повідомила пресслужба УАФ.

Календар матчів збірної України в групі B1 Ліги націй

  • 11 жовтня, 21:45 – Україна – Грузія
  • 14 жовтня, 21:45 – Україна – Чехія
  • 16 листопада, 19:00 – Грузія – Україна
  • 19 листопада, 21:45 – Албанія – Україна
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт