Збірна України з футболу

Реброву час замислитися: журналіст вказав на помилку тренера збірної України, яка не стосується футболу

Переглядів 1665
Віктор Глухенький
2 голоси
Сергій Ребров. Фото: УЄФА
Журналіст-блогер Михайло Співаковський висловив своє обурення манерою спілкування головного тренера національної збірної України Сергія Реброва з представниками ЗМІ.

Михайло Співаковський дорікнув Сергію Реброву, що той чи то зверхньо, чи то навіть грубо спілкується з журналістами. Конкретних прикладів наш колега не навів, але спіч вийшов досить полум’яним.

«Не розумію, чому Сергій Станіславович у каденцію одного з найзірковіших гравців Динамо настільки легко та приємно спілкувався з пресою, і що змінилося зараз. У ситуації, де тебе багато і десь логічно критикують, напевно, треба було якось інакше розмовляти. Інакше ставитись до журналістів. Намагатися знаходити якісь спільні точки, щось пояснювати. Просто спілкуватись на іншому градусі розмови без претензій.

Задавати питання – це наша робота. Ми намагаємося добре її виконувати так само, як Ребров свою. Але в нього не завжди виходить», – сказав Співаковський в ефірі програми ТаТоТаке на Ютубі.

Нагадаємо, що команда України стала першою в історії Євро, яка, набравши чотири залікові бали, фінішувала на останньому, четвертому місці у своєму квартеті та не зуміла пробитися до 1/8 фіналу континентального форуму.

Результати збірної України на Євро-2024

  • Румунія – Україна 3:0
  • Словаччина – Україна 1:2
  • Україна – Бельгія 0:0
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт