Збірна України з футболу

«Сам не розумію, чому так складається. Це вже систематично»: Судаков виніс вердикт збірній Україні

Переглядів 1085
Владислав Лютостанський
2 голоси
Георгій Судаков. Фото: УАФ
Атакувальний півзахисник національної збірної України Георгій Судаков висловився щодо серії з невпевнених виступів синьо-жовтих у перших таймах матчів, яка триває вже чимало часу.

У п'ятницю, 21 червня, збірна України здобула вольову перемогу над Словаччиною (2:1) у матчі другого туру чемпіонату Європи-2024.

Після пропущеного голу в першому таймі команда Сергія Реброва зуміла відігратися: у другій половині гри забивали Микола Шапаренко та Роман Яремчук.

Напередодні надважливого матчу півзахисник збірної України Георгій Судаков висловився щодо невпевненої гри команди у перших таймах зустрічей.

«У чому причина? Складно відповісти на це питання. Ми про це думали, і Сергій Станіславович наголошує на проблемі, але сам не розумію, чому так складається. Це вже систематично. Коли пропускаємо, лише тоді починаємо грати», – наводить слова Судакова пресслужба УАФ.

  • Наразі у групі E усі команди, включно з Україною, мають по три залікові пункти, проте через різницю м'ячів синьо-жовті посідають останню четверту сходинку.
  • 26 червня українська збірна зіграє проти Бельгії у німецькому Штутгарті. Початок гри о 19:00 за київським часом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт