Збірна України з футболу

Сенсаційна перемога України U-21: головний тренер відреагував на неймовірний успіх команди у відборі Євро-2025

Переглядів 6121
Данило Моісеєнков
1 голос
Унаї Мельгоса. Фото: УАФ
Головний тренер молодіжної збірної України Унаї Мельгоса прокоментував перемогу над командою Англії у матчі відбору до Євро-2025, який закінчився із рахунком 3:2.

У вівторок, 17 жовтня, збірна України U-21 вирвала перемогу над Англією у поєдинку кваліфікації до молодіжного чемпіонату Європи 2025 року. Гра закінчилася із рахунком 3:2.

Головний тренер команди Унаї Мельгоса прокоментував цей результат та відзначив ігровий прогрес своїх підопічних.

«Перш за все задоволений процесом. Задоволений тим, що відбувається, як росте команда. Дивлюся, як тренуються гравці, як приїжджають до збірної, б'ються за свою національну команду. Вони прогресують, слухають нас.

У нас не так багато часу, щоб тренуватися на полі, але вони дуже детально слідкують за тактичними розборами, працюють з відео. Тому це просто один момент у дуже довгій історії, на шляху цієї молодіжної збірної до результатів. Вони прекрасно працюють».

Окремо тренер висловився стосовно Іллі Квасниці, який у компенсований час забив переможний гол.

«Ми йому дуже довіряємо, це хлопець, який гарно працює на тренуваннях. Він не отримує місце у старті, бо кожен має за нього битися і кожен футболіст має доводити своє місце.

Кожен гравець у чесній конкуренції і може потрапити до стартового складу. Тому Ілля боротиметься за цю позицію», – приводить слова Мельгоси Суспільне Спорт.

Не вдалось завантажити відео.

  • Нагадаємо, що після трьох турів збірна України йде на першому місці у групі F відбору до Євро-2025, маючи дев'ять балів.
  • Наступні матчі команда Мельгоси проведе вже у листопаді: проти Люксембургу (17.11) та Азербайджану (21.11).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт