Збірна України з футболу

«Що це за показуха?»: Циганик жорстко розкритикував захисника збірної України після перемоги над Грузією

Переглядів 571
Артем Жилінський
2 голоси
Максим Таловєров. Фото: УАФ
Відомий журналіст та коментатор Ігор Циганик залишився незадоволеним діями центрального оборонця збірної України Максима Таловєрова у матчі проти Грузії (1:0).

Журналіст Ігор Циганик висловився щодо виступу Максима Таловєрова у матчі проти збірної Грузії, в якому Україна здобула перемогу із рахунком 1:0.

На думку коментатора, оборонець погано зіграв у цьому поєдинку та робив не доречні речі на полі.

«Я не вірю в Таловєрова як у центрального захисника, тому що я побачив кілька разів, як Мікаутадзе його прогнав. І ще ці емоції… Кому ти це показуєш? Що це за показуха? Вдалий момент, що це таке? Проти грузинів… Якби це було проти Італії, проти Англії, у крайньому разі проти Данії чи проти Швеції – я б ще зрозумів. Ну Грузія…»

Також журналіст зрадів, що нарешті після стількох викликів у склад збірної України він побачив, як грає Таловєров за синьо-жовтих.

«Не хочу принижувати грузинів, у них хороші футболісти і хороша команда, але не щось таке… Ребров вибрав Таловєрова – дай Бог. Не дуже сильно, але виграв. Таловєров набирається досвіду. Я хоч побачив, як він грає за національну збірну. Він два роки їздив, а я хоч побачив, що він грає», – поділився Циганик на власному YouTube-каналі.

  • Україна, маючи три залікові пункти, продовжує займати четверте місце в групі В1.
  • Вище йдуть збірні Албанії (три очки) та Чехії (шість очок). Очолювати квартет з шістьма балами та кращими додатковими показниками продовжує команда Грузії.
  • Наступний матч команда Реброва проведе проти чеської збірної 14 жовтня. Початок гри у Вроцлаві о 21:45.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт