Збірна України з футболу

«Сидів би на лавці й вчився як треба грати»: Федецький сказав, хто кращий гравець з-поміж Коноплянки і Мудрика

Переглядів 110
Богдан Чернишевський
1 голос
Михайло Мудрик. Фото: Getty Images
Колишній гравець Дніпра, Шахтаря, Карпат та збірної України Артем Федецький порівняв ексвінгера Дніпра і Шахтаря Євгена Коноплянку і півзахисника Челсі Михайла Мудрика.

Ексзахисник Дніпра, Шахтаря, Карпат і збірної України Артем Федецький в ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» порівняв Євгена Коноплянку та Михайла Мудрика.

На думку Федецького, зараз серед українських футболістів немає гравців рівня Коноплянки. 

«На жаль, Женя вирішив завершити кар’єру, вік і травми, але що поробиш. Будемо сподіватися, що будуть нові Коноплянки, але на жаль, зараз таких на радарі не бачу. Нам би в діючу збірну Коноплянку в піковій формі, він підсилив би цю збірну відсотків на 25-30 однозначно».

Федецький похвалив менеджмент Шахтаря за продаж Мудрика, але не розуміє захоплення 23-річним півзахисником. 

«Міша би сидів на лавці й вчився як треба грати. Не розумію “хайпу” навколо Мудрика. Так, є певні навички, але говоримо в першу чергу про цінник. Так, Шахтар красені, треба ж було продати Михайла за 100 мільйонів! Це праймовий підхід менеджменту клубу».

Ексзахисник оцінює Коноплянку вище Мудрика. 

«Кажуть, що Мудрик – наступний Коноплянка. На мою думку, поки без шансів. Щоб бути Коноплянкою, не знаю, скільки треба працювати. Так, Мудрик – професіонал, працює над собою, намагається розвиватися, але це і близько не Коноплянка у свої кращі часи».

  • На рахунку Мудрика 24 матчі за збірну України (два голи, чотири асисти).
  • В активі Коноплянки 87 поєдинків у складі національної команди (21 гол, 15 асистів).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт