Збірна України з футболу

«Список не відповідає дійсності»: джерело повідомило, що заявка збірної України на гру з боснійцями не вірна

Переглядів 598
Артем Жилінський
1 голос
Футболісти збірної України. Фото: УАФ
З’явилася інформація, що список викликаних футболістів на матч плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 проти збірної Боснії та Герцеговини, виявився фейком.

Вчора ввечері, 4 березня, Міністерство молоді та спорту України опублікувало склад делегації національної збірної на матч 1/2 фіналу плей-оф Євро-2024 проти Боснії та Герцеговини, представивши його як офіційну заявку команди.

Однак шеф-редактор ІА Центр новин та президент збірної журналістів з футболу Ольга Витак була змушена розвіяти це непорозуміння, вказавши на те, що подана інформація є помилковою та не відповідає дійсності.

«На сайті Мінспорту, швидше ніж на офіційному сайті УАФ, з'явився список збірок на березневі матчі плей-оф Євро-2024. Як мені стало відомо, список не точний, невірний, не відповідає дійсності».

Вітак не зрозуміла, чому Міністерство молоді та спорту опублікувало фейк, адже багато футболістів із заявки травмовано і склад усієї делегації змінено.

«Багато футболістів зі списку міністерства травмовані, інші поза заявкою. Також склад усієї делегації змінено. І загалом багато питань. Слід дочекатися офіційної заявки головного тренера збірної України Сергія Реброва. Але питання до Мінспорту, для чого Ви публікуєте фейк?!», – написала Ольга Витак на своїй сторінці у Facebook.

  • Матч 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія і Герцеговина – Україна відбудеться в Зеніці 21 березня і розпочнеться о 21:45 за київським часом.
  • У разі перемоги команда Реброва зіграє у фінальному поєдинку за вихід на чемпіонат Європи з переможцем пари Ізраїль – Ісландія.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт