Збірна України з футболу

«Спробуємо перемогти. Хочемо вийти на Євро!»: капітан української молодіжки – перед матчем з Люксембургом

Переглядів 534
Дмитро Котков
1 голос
Володимир Бражко. Фото: Google
21-річний Володимир Бражко поділився амбіційними планами молодіжної збірної України U-21. Лідер жовто-синіх збирається перемагати Люксембург та виходити на чемпіонат Європи.

Капітан молодіжної збірної України Володимир Бражко розповів про настрій жовто-синіх перед матчем проти Люксембургу у рамках відбору на Євро-2025 U-21, який відбудеться сьогодні, 17 листопада.

«Матч з Англією був вирішальним, і, як на мене, ми виконали план на нього й обіграли суперників. Потрібно дотримуватися тієї самої лінії в поєдинках із командами Люксембургу та Азербайджану, і, думаю, усе буде добре для нас».

Стосовно сьогоднішньої зустрічі з Люксембургом Бражко ось що додав:

«Ми нещодавно вже зустрічалися з Люксембургом. Це досить неприступна команда. Намагається грати у футбол, накривати наших гравців. Цього суперника ми вже знаємо, будемо вивчати ще і спробуємо перемогти й у другій зустрічі».

Також Володимир висловився про свою мрію знову зіграти на Євро:

«Я вже грав на чемпіонаті Європи, але хочеться туди потрапити ще раз! Вважаю, що ми маємо непогані шанси, бо я знаю рівень хлопців та команди в цілому. Мабуть, мало хто вірив, що ми можемо обіграти збірну Англії, а особливо після того, як вона розгромила сербів — 9:1. Але ми це зробили й не збираємося розслаблятися. Хочемо вийти на чемпіонат Європи!», – додав Бражко в інтерв'ю УАФ.

  • Матч Україна – Люксембург відбудеться сьогодні, 17 листопада.
  • Розпочнеться зустріч о 20:00 за Києвом. Транслюватиме поєдинок «Суспільне».
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт