Збірна України з футболу

«‎Ти чо, б***ь, ти й****в два літри Пілзера і в тебе крила виросли?»: розлючений Вацко розніс фанів збірної України

Переглядів 342
Віктор Глухенький
2 голоси
Вболівальники збірної України. Фото: УАФ
Футбольний коментатор та блогер Віктор Вацко у жорсткій формі прокоментував поведінку фанів збірної України по завершенню матчу Ліги націй проти команди Чехії (2:3).

Віктор Вацко розповів, що його особисто дуже серйозно зачепив момент, який мав місце бути після матчу Ліги націй між збірними Чехії та України (3:2). 

Після поразки у Празі гравці синьо-жовтої дружини підійшли до вболівальників подякувати за підтримку, і хтось з них кинув у Андрія Ярмоленка стаканом

«Ось у мене, в цьому контексті, одне запитання. Питання, яке мене дуже турбує. От дивіться, всі ми були розчаровані результатом: вболівальники, футболісти збірної. Ви як думаєте, задоволені вони були тим, що вони програли?

Ну звичайно, ні. Вони ж так само хвилюються, так само сердяться на цю поразку. І от вони підходять до вболівальників подякувати за підтримку, це нормально, це по-європейськи. Навіть після поразок потрібно підходити до вболівальників і дякувати за підтримку».

Найбільше Вацка розлютило, що саме хтось із наших земляків, а не чех, дозволив собі пожбурити у гравця нашої головної команди країни стаканом, нехай і пластиковим.

«Окей, всі злі, всі розсерджені, засмучені. Але кидати стакан з пивом в людину... в людину, яка далеко від тебе, яка нічого тобі у відповідь зробити не може…кидати стакан з пивом, зрештою, в капітана національної збірної України, в одного із найкращих футболістів збірної України в історії, одного із найкращих бомбардирів збірної України в історії…людину, яка дуже багато допомагала і допомагає нашим Збройним Силам. І хто це робить? Хто кидає? Вболівальник збірної України».

Інцидент у Празі, як кажуть у Львові, вкурвив Вацка і він брутально вилаявся просто під час ефіру своєї програми.

«Ти чо, б###ь, ти й####в два літри Пілзера і в тебе крила виросли? Це скільки мужності в тіпа, коли він розуміє, що від Ярмоли у відповідь нічого не прилетить. Чарівна піз####а не пройде там, тому що він на трибунах, а той - внизу. І мене б###ь просто розриває від того, що це українець був. Хер з ним, чех там якийсь чи хтось інший. Українець!

Мене розриває бл#ть від такого вчинку українця відносно капітана збірної моєї країни, моєї України, нашої України. Просто розриває. Ви зрозумійте всі, це робота, це робота футболістів. На футбольному полі - це робота».

Наостанок коментатор закликав фанів думати, що вони роблять і не ганьбитися.

«От якщо ви сантехніком працюєте, і ну, я не знаю, якийсь гвинтик недокрутили, і з крана вода протікає. Так вам нормально буде, коли господар квартири, де цей кран, битою бейсбольною вам по коліну пі####е за те, що ви там щось недокрутили. Так чим футболіст, який робить свою роботу, відрізняється ось від цих історій. Ну не вийшло перемогти, помилка. Так що, бити його за це? Кидати в нього предмети різні? Тому що б###ь вам так хочеться. 

Якби не грала збірна - ми повинні завжди памʼятати, що це наша збірна, збірна нашої країни. Ми можемо злитися, але рамки повинні бути. Рамки в тому числі людяності», – сказав Вацко в ефірі своєї авторської програми на Ютубі.

Календар матчів збірної України в групі B1 Ліги націй

  • 11 жовтня, 21:45 – Україна – Грузія
  • 14 жовтня, 21:45 – Україна – Чехія
  • 16 листопада, 19:00 – Грузія – Україна
  • 19 листопада, 21:45 – Албанія – Україна
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт