Збірна України з футболу

Тренер збірної України дружить сім’ями з найкращим воротарем країни 2023: дівчина гравця розкрила всі карти

Переглядів 796
Данило Моісеєнков
2 голоси
Рустам Худжамов і Анатолій Трубін. Колаж: «Український футбол»
Дівчина голкіпера збірної України та Бенфіки Анатолія Трубіна – Марина – розповіла про дружбу з сім'єю тренера національної команди Рустама Худжамова.

Влітку цього року ексголкіпер Шахтаря Рустам Худжамов, який мешкає у Лісабоні увійшов у штаб головного тренера збірної України Сергія Реброва, ставши спеціалістом по підготовці воротарів.

Після цього Анатолій Трубін залишив Шахтар та перейшов до Бенфіки, підписавши контракт до 2028 року.

Дівчина воротаря національної команди Марина розповів, що тепер вони дружать з сім'єю Худжамова.

«Так, я спілкуюся зі Стелою, Анатолій спілкується з Рустамом, навіть плануємо вийти на сніданок разом. У нас з ними теплі, нормальні стосунки. Вони мені імпонують як сім'я, у них багато дітей.

Чи приходили вони в гості? Ні, часу не було. Дуже важкий графік, що у Рустама, що у Стели, що у дітей, постійно якісь кружки, дорослі діти ходять на футбол, тому ще ні», – сказав кохана Трубіна в інтерв'ю Анні Ребровій (дружині Сергія).

  • Контракт Худжамова з Українською асоціацією футболу розрахований до 31 липня 2026 року.
  • Трубін в нинішньому сезоні зіграв у 19 матчах Бенфіки в усіх турнірах, пропустив 17 голів та у сім зустрічей закінчив на нуль.
  • У складі збірної України Анатолій має вже 10 поєдинків. Його дебют відбувся під керівництвом Андрія Шевченка проти Казахстану (1:1) у 2021 році.
  • Нещодавно Трубін був визнаний найкращим голкіпером країни за результатами опитування, яке провів сайт «Український футбол».
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт