Збірна України з футболу

Турнірна таблиця молодіжної збірної України на Євро-2023 після перемоги Іспанії над Хорватією: відомо місце команди Ротаня

Переглядів 4989
Віктор Глухенький
4 голоси
Анатолій Трубін відіграв другий матч поспіл на нуль. Фото: УАФ
На Євро-2023 (U-21) українська молодіжка йде другою у квартеті В. Жовто-сині на характері здобули перемогу над впертими однолітками зі збірної Румунії. Підопічним Руслана Ротаня допоміг автогол Віктора Дікана. Але іспанці пізніше здолали опір хорватів та піднялися на вершину групи.

24 червня відбувся матч другого туру групового раунду Євро-2023 (U-21). В рамках квартету В збірна України вирвала перемогу в поєдинку із господарями Євро-2023 румунами з рахунком 1:0.

Таким чином наша команда піднялася на перше місце у групі, маючи шість очок в активі. Але пізніше іспанці перемогли хорватів з рахунком 1:0, вийшли до четвертьфіналу турніру та посунули підопічних Руслана Ротаня з вершини квартету В.

Наша збірна також достроково забезпечила собі участь у плей-оф, а в останньому турі з іспанцями буде вирішуватись, хто займе перше, а хто друге місце серед четвірки збірних.

Після другого туру становище в квартеті В наступне: іспанці лідирують, українці йдуть другими, хорвати розташувалися на третій позиції, а румуни - четверті.

Розклад наступних поєдинків у квартеті В:

27 червня

Хорватія - Румунія (21:45)

Іспанія - Україна (21:45)

  • Усі матчі групи В проходять у столиці Румунії Бухаресті.
  • Молодіжне Євро-2023 проходить в Румунії та Грузії з 21 червня до восьмого липня. Фінал відбудеться в Батумі.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт