Збірна України з футболу

У Шевченка такого не було: журналіст розкрив деталі контракту Реброва з УАФ

Переглядів 1940
Данило Моісеєнков
3 голоси
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Головний тренер збірної України Сергій Ребров не отримає великої суми у разі звільнення зі своєї посади. Джерело повідомило важливі деталі контракту спеціаліста.

Збірна України провалилася на чемпіонаті Європи-2024, не пройшовши стадію групового етапу під керівництвом Сергія Реброва.

Якщо на цьому фоні в Українській асоціації футболу приймуть рішення звільнити головного тренера, то це не стане фінансовим ударом по організації.

Про це повідомив журналіст Ігор Бурбас, назвавши ключові деталі контракту Реброва.

«З того, що я знаю, то великої неустойки у Реброва немає, щоб прямо зараз розірвати його контракт. За моєю інформацією, там не прописано, що повинні йому виплатити наперед за всі роки контракту.

У нього стоїть лише за календарний рік, коли його будуть звільняти. Умовно якщо зараз його звільняти, то до кінця року потрібно виплатити зарплату. Це говорить про те, що Ребров не вимагав якийсь мегаконтракт, який захищав би його наперед».

Джерело порівняло цю угоду з тою, яка була у Андрія Шевченка в період його роботи в збірній на посаді головного тренера.

«Якщо порівнювати з Шевченком, у якого був перший контракт на два роки, а потім його ще на чотири підписали, то йому виплатили би [зарплату] повністю за всі роки контракту».

Окрім цього, інсайдер назвав конкретні зарплати Реброва та Шевченка.

«Ребров у рази отримує менше, ніж той же Шевченко на посаді головного тренера. Цифри були опубліковані ще до Євро, що 1.25 млн на рік і він один з найменш високооплачуваних тренерів на Євро був.

Це точно в два рази менше, ніж у Шевченка було. Це не такі гроші, як б не могла витягнути наша УАФ», – сказав Бурбас в ефірі YouTube-каналу «BurBuzz».

  • Нагадаємо, що Шевченко очолював національну команду з 2016-го по 2021 рр., досягши 1/4 фіналу Євро-2020.
  • Ребров став головним тренером збірної влітку 2023 року, а його контракт розрахований до 31 липня 2026-го.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт