Збірна України з футболу

Україна – Чехія: експерт оцінив перформанс синьо-жовтих в Лізі націй

Переглядів 240
Олександр Карпенко
0 голосів
Гравці збірної України, фото: УАФ
Коментатор Setanta Sports Ігор Бойко оцінив перформанс збірної України в матчі четвертого туру Ліги націй проти Чехії (1:1), який проходив у Вроцлаві.

Бойко після матчу з Чехією поділився враженнями від гри збірної України, яка зберігає шанси на вихід в дивізіон А Ліги націй.

«Україні вдалося перенести усі найкращі якості, які були в матчі проти Грузії та добитися результату, який не можна називати поганим. Авжеж, інтернет знову гуде про те, що все погано, але все було дуже навіть непогано. Навряд чи в цьому матчі взагалі мали бути голи, але Черв забив дивовижний гол на що Україна відповіла дивовижний пенальті.

Цьому матчу більше підходила нічия 0:0, народжена в боротьбі, агресії та стражданнях. І це добре, що Україна не була гіршою за Чехію в цих компонентах, інакше проти цього суперника доводиться складно».

Також коментатор додав наступне.

«Серед позитиву варто говорити про гарний матч Судакова та Забарного. Другий – як завжди, а перший – нарешті. Знадобилося в цьому матчі й нахабство Таловєрова. Серед поганого знову неспроможність використати Довбика, лише половина матчу від Мудрика та той промах Шапаренко, який явно зіпсував йому настрій та призвів до загалом поганого матчу.

Можливо, тренерський штаб піде іншим шляхом. Спочатку отримає готових футболістів, а потім вже будуватиме систему, а не розпочинатиме із системи, під яку немає футболістів», – написав Бойко в Telegram.

    • Збірна України провела чотири матчі, набрала чотири очки і посідає останнє місце в турнірній таблиці квартету B1 Ліги націй.
    • Вище йдуть збірні Албанії (шість очок) і Грузії (шість пунктів). Очолює квартет із сімома балами команда Чехії.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт