Збірна України з футболу

«Україна отримала гарний досвід»: капітан молодіжки – про підготовку до Євро-2023

Переглядів 410
Олександр Карпенко
1 голос
Фото: УАФ
Центрбек ЛАСКа та молодіжно збірної України Максим Таловєров підсумував березневий збір команди U-21 наприкінці минулого місяця.

Таловєров в коментарі УАФ підбив підсумки тренувального збору нашої молодіжки, яка готується до фінального турніру Євро-2023 (U-21).

«Збір виявився цікавим і, що важливо, корисним. У цих спарингах ми отримали гарний досвід. У матчі з Італією, вважаю, ми виглядали непогано, при цьому гра показала, що нам є куди зростати та показувати ще кращий футбол. Моментами ми виглядали не гірше за італійців, тому, на мою думку, коли збірна України додасть у командній та індивідуальній грі, то зможе вигравати в таких збірних, як Італія, яку я вважаю одним із головних фаворитів на Євро.

З Данією наша збірна проявила характер, вирвавши перемогу на останніх секундах гри, це теж свого роду досвід, який обов'язково стане в пригоді збірній України на Євро. Коли приїжджаєш до збірної, немає багато часу награвати щось нове, тому ми згадали про наш стиль, згадали те, що вимагає наставник. Команда працювала з повною віддачею», – сказав Таловєров 

Підопічні Руслана Ротаня під час міжнародної паузи провели два спаринги проти ровесників із Данії (3:2) та Італії (1:3).

22-річний Таловєров провів в складі молодіжки 15 матчів, в яких відзначився одним асистов.

Євро-2023 серед молодіжних збірних відбудеться з 21 червня по 8 липня. Суперниками України на груповому етапі турніру будуть Іспанія, Хорватія та Румунія.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт