Збірна України з футболу

«Усі футболісти помиляються»: Ребров висловився про Мудрика напередодні важливого матчу збірної України

Переглядів 693
Дмитро Котков
2 голоси
Сергій Ребров. Фото: Google
Головний тренер збірної України Сергій Ребров прокоментував психологічний стан Михайла Мудрика перед матчем відбору на Євро-2024 проти національної команди Північної Македонії.

Завтра, 16 червня, Сергій Ребров дебютує на посаді наставника синьо-жовтих в офіційному матчі. Сьогодні, 15 червня, відбулася передматчева прес-конференція головного тренера. 

Ребров висловився про психологічний стан Михайла Мудрика на фоні провального сезону Челсі та обрізок молодого футболіста у товариському поєдинку з Німеччиною (3:3).

«Я розмовляв із Михайлом і вважаю, що він у стабільному психологічному стані. Він, як і інші гравці, представляє нашу країну, тому, звичайно, розмовляв», – сказав Ребров, відповідаючи на питання редактора FanDay.net Андрія Піскуна.

Також коуч зазначив, що Мудрика підтримує команда:

«Усі футболісти помиляються. Особливо в такому віці, коли ми в основному складі маємо три-чотири гравці до 21 року. Це нормально. Ми підтримуватимемо його, підтримуватимемо всіх гравців на полі і це дуже важливо у завтрашньому матчі».

  • Матч відбіркового циклу Євро-2024 Північна Македонія – Україна відбудеться 16 червня. Початок зустрічі о 21:45 за київським часом.
  • Проти Північної Македонії українці грали на Євро-2020. Тоді жовто-сині під керівництвом Андрія Шевченка виграли 2:1 на груповій стадії та вийшли до плей-офф.
  • У червні українська збірна також зустрінеться з Мальтою. Цей поєдинок відбудеться 19 червня.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт