Збірна України з футболу

«Вбивають мрію цілого покоління‎»: Ротань жорстко розкритикував позицію клубів щодо гравців збірної на ОІ-2024

Переглядів 1694
Віктор Глухенький
2 голоси
Руслан Ротань. Фото: УАФ
Головний тренер молодіжної збірної України (U-23) Руслан Ротань обурений поведінкою Шахтаря, Динамо та Руху, тренери та керівництво яких не хочуть відпускати своїх гравців для участі на Олімпійських іграх під синьо-жовтим прапором.

Руслан Ротань відверто розповів, що він може зіштовхнутися з серйозними кадровими проблемами під час формування остаточної заявки збірної України (U-23) для участі на Олімпійських іграх 2024 року. І справа не у травмах ключових виконавців його команди, а неоднозначній позиції провідник клубів УПЛ.

«Дуже переймаємося тим, що на наших очах вбивають мрію цілого покоління футболістів. І вболівальників. Рік тому ми не просто поїхали на молодіжне Євро, а потрапили там в квартет кращих команд континенту і вперше в історії нашої країни вибороли право зіграти на Олімпіаді. 

Тепер ми просто вириваємо у клубів кожного з них, щоб гідно представити країну. Кожного дня тренерам олімпійської збірної  телефонують та пишуть футболісти. Вони очікують приємних новин, але ми поки не можемо їм нічого відповісти - клуби просто не дають офіційних підтверджень», –  розповів Ротань в інтерв'ю Footboom1.

  • Офіційну заявку (список гравців) для участі на футбольному турнірі Олімпійських ігор Ротань має сформувати та надати організаторам ОІ до 2 липня включно.
  • Футбольний турнір Олімпіади-2024 пройде у Франції з 26 липня по 11 серпня.
  • Суперниками синьо-жовтих на груповому етапі ОІ будуть збірні Аргентини, Марокко та Іраку.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт