Збірна України з футболу

Відомий тренер згадав Тимощука, називаючи невдах матчу збірної України: гравці Динамо і Шахтаря почули вердикт

Переглядів 454
Артем Жилінський
1 голос
Тарас Степаненко. Фото: УАФ
Відомий тренер Олег Федорчук, коментуючи поразку збірної України у матчі другого туру групового етапу Ліги націй від Чехії (2:3), висловився про гравців команди Сергія Реброва, які виступили нижче за свій рівень.

У вівторок, 10 вересня, збірна України зазнала поразки від Чехії з рахунком 2:3 у другому турі групи В1 Ліги націй сезону 2024/25.

Федорчук висловив невдоволення щодо фізичної форми захисника Шахтаря Миколи Матвієнка.

«Що стосується самої гри Матвієнка, то він, як і всі гравці Шахтаря у цьому сезоні – функціонально не готовий до нової кампанії. Микола має бути лідером, натомість на себе ці зобов’язання бере 22-річний Забарний!».

На думку фахівця, Олександр Тимчик з Динамо демонструє рівень гри, нижчий від того, що був на Євро-2024.

«Це не той Тимчик, який на Євро одним із найкращих у нашому складі. Проти Чехії він грав, здебільшого, на оборону. На нього випало серйозне фізичне навантаження, оскільки Ярмоленко у нинішньому своєму стані не дуже допомагав йому в захисті. 

Хоча Андрій і у найкращі свої роки назад не відпрацьовував особливо. Загалом Тимчик провів цей матч скромно, я б навіть сказав, що занадто скромно».

Тренер також зазначив, що дії опорного хавбека Шахтаря у матчі проти Чехії нагадують манеру гри Анатолія Тимощука.

«Бражко здав, а Степаненко до того практично не грав – ось і маємо... Тарас із Чехією грав фактично руйнівника, у нього задача була – лише відібрати та віддати ближньому. У такій же манері свого часу діяв зрадник Анатолій Тимощук.

Я міг би зрозуміти, якби ми грали з чистим руйнівником проти французів або проти іспанців, але проти Чехії… Це занадто. Знову ж таки, бажання перемогти у Степаненка було, без сумнівів, він віддавався як міг, але якісь проблеми у Шахтаря цього сезону з фізичною підготовкою, через що страждає і збірна», – сказав фахівець для Zbirna.com.

  • Команда Сергія Реброва після двох поразок поспіль посідає останнє місце в групі В1 Ліги націй, маючи нуль очок.
  • У жовтні збірна проведе два поєдинки: Грузія (11.10) і Чехія (14.10).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт