Збірна України з футболу

Відомо, хто замінить Циганкова та Ярмоленка: Ребров обрав стартовий склад на матч із Північною Македонією

Переглядів 643
Артем Жилінський
2 голоси
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Збірна України сьогодні зустрінеться із Північною Македонією в рамках кваліфікації до Євро-2024. Головний тренер національної команди Сергій Ребров обрав одинадцятку, яка розпочне поєдинок.

У суботу, 14 жовтня, на стадіоні «Єпет Арена» у Празі збірна України зіграє матч шостого туру відбору на Чемпіонат Європи-2024 проти збірної Північної Македонії. 

Початок гри заплановано на 16:00 за київським часом.

Головною проблемою перед поєдинками стали травми ключових правих вінгерів нашої команди Віктора Циганкова та Андрія Ярмоленка. Сергій Ребров вирішив довіритися Олександру Зубкову, який стабільно грає за донецький Шахтар цього сезону.

Варто відзначити, що Георгій Бущан також випав із стартової одинадцятки, адже Анатолій Трубін почав грати за Бенфіку протягом цього та минулого місяця.

  • 17 жовтня синьо-жовті на виїзді зіграють проти Мальти.
  • Збірна України провела п'ять матчів, набрала сім очок та посідає третє місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.
  • На чолі групи С Англія в якої 13 очок. Друга сходинка наразі за італійцями. У сквадри адзурри, як і в України сім очок, але краща різниця забитих пропущених. 
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт