Збірна України з футболу

Вихованець Бенфіки висловив бажання грати за збірну України: джерело розкрило подробиці

Переглядів 5840
Олександр Карпенко
1 голос
Фото: Google
17-річний півзахисник португальської Бенфіки українського походження Андре Вакалюк найближчим часом може почати виступати у складі збірної U-17.

Головний тренер юнацької збірної України Володимир Єзерський разом зі своїм тренерським штабом зробив пропозицію Андре Вакалюку та його батькам щодо подальших виступів у складі української національної команди, повідомляє Sport.ua

Попередньо футболіст із батьками вже дали свою згоду.

На даному етапі Андре необхідно пройти процедуру отримання українського громадянства. Для вирішення цього питання його сім'я вже їздила з Португалії до Мадрида. Термін його оформлення може розтягнутися на кілька місяців.

З цієї причини Вакалюк не зможе допомогти нашій збірній під час першого етапу кваліфікації на Євро U-17. Але до наступного раунду кваліфікації він має встигнути закінчити всі формальності.

  • Вакалюк є сином емігрантів з України, а народився він у Португалії. Юнак є вихованцем лісабонської Бенфіки, у складі якої грає за команду U-17. 
  • Андре виступає на позиції центрального півзахисника. В академії Бенфіки він перебуває з 2018 року. Також він був одним із кандидатів до збірної Португалії 2007 року народження.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт