Збірна України з футболу

Він був у збірній України 14 років: національну команду покинула культова особистість, яку привів Маркевич

Переглядів 26399
Данило Моісеєнков
6 голосів
Олександр Гливинський. Фото: Facebook
Прессекретар збірної України Олександр Гливинський офіційно оголосив про відхід зі своєї посади, подякувавши Мирону Маркевичу за вчинок 2010 року.

Олександр Гливинський протягом останніх 14 років працював у збірній України на посаді прессекретаря, однак його цикл в національній команді підійшов до завершення.

Про це сам спеціаліст оголосив на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

«І кожен фініш – це, по суті, старт... Хочу повідомити, що 14-річний період моєї роботи на посаді прессекретаря національної команди України завершився. Це була цікава й тривала мандрівка у човні улюбленої команди усіх українців.

Бути членом збірної України – це велика честь та водночас відповідальність, тому кожен день на цій посаді, навіть якщо щось не вдавалося, це велике й цінне надбання для мого життєвого досвіду».

Гливинський особисто подякував людині, що привела його до збірної України.

«Кожному з них (10 тренерів, при яких він працював – прим. «УФ») – дякую за співпрацю, але особлива подяка Мирону Маркевичу, котрий 2010-го запросив мене на цю посаду і з легкої руки якого я залишився тут на 14 років».

Окрім цього, Олександр Віталійович подякував футболістам, з якими працював та персоналу збірної України за 14 років спільної роботи.

  • Гливинський також очолює Асоціацію спортивних журналістів України.
  • При цьому національна команда провела загалом 142 матчі, з яких виграла 75.
  • Також Україна за цей час зіграла на чотирьох чемпіонатах Європи, у 2021-му дійшовши до 1/4 фіналу.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт