Збірна України з футболу

«Він дав нам неймовірну мотивацію»: сльози Яремчука та потужне звернення президента України Зеленського

Переглядів 8178
Павло Клименко
6 голосів
Роман Яремчук. Фото: УЄФА
Нападник збірної України Роман Яремчук прокоментував перемогу в матчі другого туру групового етапу Євро-2024 над командою Словаччиною (2:1).

У п'ятницю, 21 червня, збірна України здобула вольову перемогу над командою Словаччини з рахунком 2:1. Форвард синьо-жовтих Роман Яремчук, який забив переможний м'яч, після гри розплакався.

«Для мене це був важкий сезон: травми, зміни клубів тощо. Але я все ще тут, перебуваю в хорошому стані і не здивований, що сьогодні забив, тому що я старанно працюю щодня. Бог бачить усе і дає мені можливість забити, я пишаюся тим, що сьогодні тут і граю за свою країну».

Також нападник синьо-жовтих повідомив, що напередодні матчу зі Словаччиною з командою поспілкувався президент України Володимир Зеленський.

«Запорукою перемоги був командний дух. Ми говорили сьогодні з президентом України Володимиром Зеленським. Він дав нам неймовірну мотивацію. Ви знаєте, наскільки складна ситуація в нашій країні, тому ми маємо доставити трохи радості нашому народу», – цитує Яремчука офіційний сайт УЄФА.

  • До речі, в інтерв'ю «УФ» агент Сефер Алібаєв розповідав про молодість Романа Яремчука та варіанти клубів у Бундеслізі, де він міг опинитися.
  • В іншому матчі квартету Е в рамках другого туру зіграють Бельгія та Румунія. Ця зустріч відбудеться 22 червня (22:00).

 

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт