Збірна України з футболу

«Він виглядав невпевненим»: в Англії здивовані рішенням Мудрика зіграти на молодіжному Євро

Переглядів 1532
Данило Моісеєнков
1 голос
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Журналіст англійського видання Chelsea News висловив свою думку щодо рішення вінгера Челсі Михайла Мудрика зіграти за молодіжну збірну України на Євро-2023.

Вінгер лондонського Челсі Михайло Мудрик нещодавно потрапив до заявки молодіжної збірної України (U-21), яка незабаром виступить на Євро-2023 під керівництвом Руслана Ротаня.

Гравець висловив бажання взяти участь у Євро-2023 незважаючи те, що є основним гравцем національної збірної, це викликало здивування у Англії, зокрема у журналіста видання Chelsea News.

«Це трохи дивне рішення з деяких точок зору – він повноправний і ключовий гравець національної збірної. Наприклад, зараз ви не побачите, щоб Англія викликала Джуда Беллінгема у свою молодіжну команду.

Але Україна перебуває в зовсім іншому становищі, і для них чемпіонат Європи U-21 може стати життєво важливим плацдармом для розвитку», – написав журналіст.

Збірна України. Фото: УАФ

Він також знайшов у рішенні українського футболіста і позитивні моменти.

«З точки зору Челсі, ми дійсно не хочемо, щоб Мудрик грав більше ігор, ніж необхідно. Але, з іншого боку, нам подобається ідея, що він набирається досвіду в цілому і грає більше матчів.

Для гравця, який перейшов за великі гроші ще в січні цього року, він справді провів за свою кар'єру відносно мало ігор – лише 64 матчі в чемпіонатах», – зазначається у слова джерела.

У британського журналіста є надія, що на молодіжному чемпіонаті Європи додасть Мудрику впевненості.

«Ще одна доза дійсно змагальної дії могла б піти йому на користь. Він виглядав невпевненим і не у своїй тарілці в Прем'єр-лізі. Сподіваюся, участь у Євро піде йому на користь», – закінчив журналіст.

Михайло Мудрик. Фото: Google

  • 22-річний Мудрик перейшов у Челсі з донецького Шахтаря в січні за 100 мільйонів євро з урахуванням бонусів і провів за лондонську команду 17 матчів, у яких зробив дві результативні передачі.
  • Михайло також зіграв за національну збірну України 11 поєдинків і оформив три асисти, а в складі молодіжки провів 16 матчів (три голи і три асисти).
  • Молодіжна збірна України на груповій стадії чемпіонату Європи зіграє з Хорватією (21 червня), Румунією (24 червня) та Іспанією (27 червня).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт