Збірна України з футболу

Вітчизняний голкіпер зацікавив Челсі, але не може виїхати з України: джерело повідомило подробиці

Переглядів 2597
Віктор Глухенький
0 голосів
Владислав Крапивцов. Фото: УАФ
Воротар юнацької збірної України Владислав Крапивцов зацікавив два клуби з Англії: один з Прем’єр-ліги – Челсі, інший з Чемпіоншипу – Саутгемптон. Однак переїзду нашого співвітчизника до Великої Британії можуть завадити бюрократичні нюанси.

Владислав Крапивцов зацікавив одразу два клуби з Англії. Кандидатуру молодого українського стража воріт розглядають лондонський Челсі, де вже грає український вінгер Михайло Мудрик, та Саутгемптон. 

Відомо, що сині готові запропонувати Крапивцову місце у молодіжній команді (U-23), а «святі» – статус третього воротаря дорослої команди. Про це з посиланням на власні джерела інформує Футбол 24.

Також, за інформацією джерела, у послугах Крапивцова був зацікавлений ще й Сандерленд, проте «чорні коти», де грає ексдинамівець Назарій Русин, хотіли спочатку влаштувати перегляд воротарю, тоді як Челсі та Саутгемптон пропонують одразу укласти контракт.

Щоправда, є одна дуже велика проблема – агенти Владислава не можуть оформити йому виїзд з України.

  • Крапивцов є вихованцем Дніпра. Минулого сезону він виступав за юнацьку команду Дніпра-1 та зіграв 25 поєдинків у чемпіонаті U-19.
  • Після зняття СК з розіграшу УПЛ Владислав отримав статус вільного агента і наразі самостійно підтримує фізичну форму у Харкові.
  • Саме Крапивцов був визнаний найкращим голкіпером Євро-2024 (U-19).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт