Збірна України з футболу

«Вважаю, що арбітр відсудив нормально»: легенда Динамо висловився про матч Україна – Італія

Переглядів 1413
Дмитро Котков
1 голос
Леонід Буряк. Фото: Google
Леонід Буряк, який раніше очолював національну команду України, дав свою оцінку поєдинку проти Італії в рамках відбору Євро-2024.

Колишній головний тренер збірної України Леонід Буряк прокоментував нічийний результат 0:0 в матчі між жовто-синіми та Скуадрою Адзуррою.

«Рефері вирішили ВАР не дивитися, значить, не сумнівалися в тому, що фолу не було. Взагалі вважаю, що арбітр відсудив нормально. Так, в епізоді з падінням Мудрика, можливо, спрацював фактор Італії – у ворота менш іменитої команди в такому разі «крапку» могли б поставити... Але ж це Італія, і як можна було допустити таке, щоб італійці на Євро не поїхали», – сказав Буряк в інтерв’ю Footboom.

Також екс-наставник української збірної висловився стосовно плей-офф до Євро:

«Звісно, боснійці та ізраїльтяни - це не італійці, але й проти них грати з позиції сили не вийде. Після такого футболу, як у матчі з Італією, збірну України вважатимуть фаворитом у плей-офф. Незважаючи на те, що ми не отримали прямої путівки на Євро, відбір завершили позитивно, і це потрібно зберегти на весну», – заявив Буряк.

  • Групу С з 20 очками виграла збірна Англії. В другої Італії та третьої України по 14 очок. Далі розташувалися Північна Македонія (8) та Мальта (0).
  • Чемпіонат Європи 2024 року відбудеться в Німеччині 14 червня – 14 липня.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт