Збірна України з футболу

«Я не впевнений чи буду я дивитися наступні матчі збірної»: фанати відреагували на останню заяву Шевченка

Переглядів 244
Владислав Лютостанський
2 голоси
Андрій Шевченко та Сергій Ребров. Фото: Instagram
Українські вболівальники відреагували на заяву президента УАФ Андрія Шевченка, який висловив повну довіру тренерському штабу Сергія Реброва у національній збірній.

Після невиходу національної збірної України з групи на Євро-2024 (четверте місце) головний тренер команди Сергій Ребров та гравці мали можливість реабілітуватися під час стартових матчів нового сезону Ліги націй у групі В1. 

Проте українська збірна зазнала двох поразок у двох матчах, поступившись Албанії (1:2) та Чехії (2:3). Після цього чимало вболівальників стали виступати за відставку Реброва, оскільки команда немає ані результату, ані привабливої гри.

Натомість президент УАФ Андрій Шевченко заявив про повну довіру до тренерського штабу Реброва, заявивши, що той відповідає за вертикаль збірних та має повний карт-бланш.

Сайт «Український футбол» промоніторив соцмережі, зібравши коментарі вболівальників щодо цієї заяви Шевченка.

Lanw1: «Зрозуміло. Я вже навіть не впевнений чи буду я дивитися наступні матчі збірної. Боролися з кумівством в УАФ і натрапили на кумівство. Як неочікувано».

Sergiy Kosenko: «Ми лише на старті дворічного циклу... І тут мене кинуло в піт».

Exel: «Плювок в обличчя всім уболівальникам».

Doctor__bormental: «Бажаю шість поразок у групі, буде за це вболівати щиро, плювати на патріотизм. Ця збірна наразі представляє лиш інтереси Офісу Президента».

Batistuta: «Кумівство живе, молодці хлопці. Куми це важливіше ніж імідж країни й сподівання якихось там вболівальників».

Iaquinta: «Треба їх обидвох звільняти: і Реброва, і Шевченко. Солодка парочка».

Pampushka sokovyta11: «Особисто буду бойкотувати усі наступні матчі збірної, відмовляюсь дивитись на свою країну у футболі з таким керівництвом».

Андрій Клекач: «Ребров несе відповідальність за національну збірну. Яка вертикаль? За вертикаль відповідає УАФ. Став Реброва якимось менеджером усіх збірних, а в збірну назнач тренера! Тренера, який буде відповідати не за вертикаль, не за прогрес, а за гру і результат збірної!».

  • Збірна України після двох турів перебуває на дні турнірної таблиці групи В1 Ліги націй, не набравши жодного балу.
  • У жовтні команда Реброва проведе два поєдинки: Грузія (11.10) і Чехія (14.10).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт