Збірна України з футболу

«Якісна команда з хорошими гравцями»: захисник збірної України – про тренування у команді Реброва

Переглядів 565
Артем Жилінський
2 голоси
Олександр Сваток Фото: ФК Дніпро-1
Центральний захисник Дніпра-1 та збірної України Олександр Сваток детально розповів про підготовку нашої національної команди до матчу із Північною Македонією.

Олександр Сваток зауважив, що штаб Сергій Реброва почав пояснювати гравцям, що від них хочуть бачити в наступному матчі. Захисник зауважив, що тренування проходять інтенсивно та дуже цікаво.  

«Тренерський штаб уже дає нам зрозуміти, що хоче бачити в наступному матчі з Північною Македонією. Тож починаємо напрацьовувати ігрові схеми. Проходять дуже цікаві інтенсивні тренування.

Трохи важко після дороги, але сьогодні вже розбігався, тому завтра буде легше. Я не прошу від тренерів ніяких послаблень, пов'язаних із сьогоднішнім прибуттям. Запізнився на збір — треба надолужувати».

Футболіст Дніпра-1 поділився думками щодо майбутнього суперника нашої збірної. На думку Сватка, Північна Македонія – це якісна команда, яка має гарних гравців, тому матч буде не із легких.

«Північна Македонія — дуже сильний суперник. Ми це побачили і в першому поєдинку, і як вони грали з італійцями. Це якісна команда з хорошими гравцями, тож у нас буде нелегкий матч. Треба налаштовуватися на кожну гру, як на останню, адже у збірній по-іншому й не може бути.

Я впевнений, що на трибунах буде багато наших уболівальників, тож очікуємо на гарну підтримку», — сказав Олександр Сваток.

  • Вже найближчої суботи, 14 жовтня, команда Сергія Реброва проведе поєдинок проти Північної Македонії, а 17 жовтня на виїзді з Мальтою.
  • Збірна України провела п'ять матчів, набрала сім очок та посідає третє місце у турнірній таблиці групи C кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт