Збірна України з футболу

Єрмак відмовляє Реброва від підписання контракту з УАФ: очільник Офісу Президента має конфлікт з Павелком

Переглядів 18874
Олександр Карпенко
9 голосів
Сергій Ребров. Фото: ФК Аль-Айн
Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров не може очолити збірну України без погодження з Офісом Президента України – фахівцеві потрібно дочекатися звільнення Андрія Павелка.

Ведучий «ТаТоТаке» Михайло Співаковський заявив, що призначення Сергія Реброва на посаду головного тренера збірної України зараз гальмує перебування на чолі УАФ Андрія Павелка.

Очільник ОП Андрій Єрмак конфліктує з керівником українського футболу та відмовляє Реброва йти на співпрацю з Павелком.

«Офіс президента хоче Реброва, Павелко хоче Реброва, але ОП і конкретно пан Єрмак, з яким Ребров має добрі стосунки, каже: «ні-ні-ні-ні, не йди в збірну, поки там Павелко».

При цьому Співаковський наводить і другу версію, яка зараз також має всі шанси на існування – переговорний процес між УАФ і Ребровим триває і поки що немає підписаного договору.

«Я дуже хотів би вірити, що зараз представники Реброва та УАФ узгоджують контракт, Ребров готовий його підписувати, що він пообіцяв приїхати з 1 червня, і все буде ок, що узгоджується контракт із двома помічниками – це Вісенте Гомес і Альберто Босх. І все буде нормально. Можливо, ці події відбуваються паралельно», – заявив Співаковський.

Зауважимо, що поточний контракт 48-річного Реброва з Аль-Айном діє до 30 червня 2023 року.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт