Збірна України з футболу

Захисник Динамо відверто зізнався, чому вирішив не їхати в збірну України: лідер оборони киян все пояснив

Переглядів 946
Богдан Чернишевський
1 голос
Денис Попов. Фото: ФК Динамо
Центральний захисник київського Динамо Денис Попов розповів про причини неприїзду в національну збірну України на минулі вересневі матчі Ліги націй.

Центральний захисник київського Динамо Денис Попов розповів, чому відмовився від виклику в збірну України на минулі матчі Ліги націй з Албанією (1:2) і Чехією (2:3).

25-річний футболіст вперше за місяць вийшов на поле (проти Лівого Берега (3:0)) і продовжує відновлення після травми привідного м'яза.

«Таке трапляється іноді в футболі, що є травми і від цього ніхто не застрахований. Тому плюс дорога, плюс такий графік насичений – трохи важкувато. І так сталось, що вилізло одне, інше, друге, третє і прийшлось взяти паузу і нормально відновитись».

Попов зазначив, що йому потрібен час для повноцінного відновлення.

«Близько місяця пропустив, і треба набрати ці кондиції. Набігати через тренування, через матчі, а у нас тренування не можу повноцінно бути, тому що дорога забирає багато часу, тому потрібен час, якого нема».

Захисник заявив, що йому довелося вибирати між збірною і своїм здоров'ям.

«Збірна – це важливий момент для кожного гравця, але тут потрібно вибирати здоров'я чи збірна. Довелось вибрати здоров'я, тому що я пройшов курс уколів в спину – дуже неприємні маніпуляції. Готовий на 70-80%, все в процесі», – сказав Попов в ефірі ютуб-каналу ПРОФУТБОЛ Digital.

  • У поточному сезоні Попов забив один гол у восьми матчах за клуб, за збірну України протягом кар'єри він провів три матчі.
  • Синьо-жовті в жовтні зіграють з Грузією 11 жовтня, а з Чехією – 14 жовтня.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт