Збірна України з футболу

Заявка на матч України з Англією сформована Петраковим: названо причину

Переглядів 2860
Дмитро Котков
1 голос
Олександр Петраков. Фото: Google
Олександр Петраков, який очолоив збірну Вірменії, формував заявку збірної України на матч відбору Євро-2024 з Англією. Журналіст Віктор Вацко розповів, чому так вийшло.

Заявку збірної України на матч відбору Євро-2024 проти національної команди Англії затверджував ще колишній наставник «жовто-блакитних» Олександр Петраков. Про це повідомляє журналіст Віктор Вацко.

Заявка на матч з англійцями була оформлена Петраковим ще до закінчення його контракту з УАФ 31 грудня.

Справа в тому, що поєдинок відбудеться в Англії, а тому до посольства потрібно заздалегідь принести список футболістів для отримання віз, що може бути досить тривалим процесом.

Оскільки новий головний тренер української команди досі не затверджений, то питаннями вибору футболістів займався Петраков. Список цих гравців на даний момент не опубліковано.

Зазначимо, що матч Англія – Україна відбудеться 26 березня в Лондоні на «Вемблі». Окрім англійців, суперниками України по групі С є національні команди Італії, Північної Македонії та Мальти. 

Зазначимо, що Олександр Петраков тренуватиме збірну Вірменії, яка в рамках відобору до Євро-2024 зустрінеться з Хорватією, Вельсом, Туреччиною та Латвією.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт