Збірна України з футболу

«‎Збірна буде грати не так, як у Німеччині»: ексзахисник Зорі очікує від України агресії у грі з поляками

Переглядів 381
Артем Жилінський
1 голос
Микита Каменюка. Фото: Зоря
Колишній захисник луганської Зорі Микита Каменюка поділився своїми очікуваннями від товариського матчу національної збірної України проти Польщі.

Ексфутболіст Зорі Микита Каменюка заявив, що команда Сергія Реброва буде демонструвати агресивніший футбол у порівнянні з поєдинком проти Німеччини (0:0). Також він зазначив, що очікує побачити ротацію складу.

«Я очікую іншої гри, більш агресивної з боку України. Можливо, буде зміна тактики, ротація у складі. Я думаю, що така буде гра. Збірна буде грати не так, як у Німеччині. Мені так здається».

На думку ексоборонця, збірна України проведе зовсім іншу гру проти Польщі. Колишній гравець вважає, що на це може вплинути рівень суперника або тренерський задум.

«Мені здається, що вона буде зовсім інша, ніж у Німеччині. Не знаю, чи пов’язано це із силою суперника. Чи з тим, що тренерський штаб і футболісти хочуть спробувати щось інше, у якийсь інший футбол зіграти. Не знаю, з чим це пов’язано буде. Мені здається, що буде інша гра», – заявив Каменюка для Sport.nv.ua.

  • Поєдинок із Польщею відбудеться вже завтра, 7 червня.
  • До початку ЧЄ наша збірна проведе ще одну контрольну гру – 11 червня проти Молдови.
  • Євро-2024 пройде на полях Німеччини з 14 червня по 14 липня.
  • Збірна України потрапила до квартету Е, де підопічні Сергія Реброва зіграють проти команд Бельгії, Румунії та Словаччини.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт