Збірна України з футболу

Збірна України готується до матчу з Мальтою: тренування в Північній Македонії та переліт до Словаччини

Переглядів 5096
Дмитро Котков
6 голосів
Збірна України. Фото: УАФ
Футболісти національної команди України під керівництвом Сергія Реброва після переможної зустрічі з Північною Македонією провели тренування. Синьо-жовті вже знаходяться в Словаччині.

16 червня в рамках відбору Євро-2024 збірна України виграла у Північної Македонії (3:2) і після цього команда Сергія Реброва почала готуватися до зустрічі з Мальтою.

Післяматчевий день синьо-жовті традиційно розпочали у двох групах. Гравці, які вийшли на матч із Північною Македонією в стартовому складі, а також Ванат і Конопля, що ввійшли у гру по перерві, з 11-ї ранку працювали в тренажерному залі, а решта виконавців провела тренування на газоні футбольного клубу «Македонія». Про це повідомляє офіційний сайт УАФ.

Заняття на полі розпочалося з двох кіл пробіжки, після чого футболісти відпрацювали пасінг у квадратах. Головним завданням цього тренування була підтримка ігрового тонусу виконавців, які поки що не брали участі в червневих поєдинках збірної або провели на полі мало ігрового часу. Основна частина заняття минула в ігрових серіях із тактичними завданнями.

Тим часом у фітнес-залі готелю Aleksandar Palace 13 гравців виконали комплекс вправ на відновлення м’язів, після чого попрацювали з гантелями та штангою під пильним наглядом тренера з фізпідготовки Хав’єра Луруеньї Лобо. Силову роботу футболісти виконували з очевидною насолодою та знанням справи: функціональний розвиток специфічної групи м’язів нині є невід’ємним елементом підготовки гравця.

Після обіду національна команда вирушила до аеропорту, звідки вилетіла до Братислави.

Зі столиці Словаччини синьо-жовті подолають ще близько 50 км до Трнави, де й розташуються в готелі Holliday Inn.

  • Сьогодні збірна України проведе передматчеве тренування на полі стадіону Антона Малатинського (початок — о 19.00, перші 15 хвилин будуть відкритими для медіа). 
  • За півгодини до початку заняття розпочнеться прес-конференція головного тренера національної команди Сергія Реброва та одного з гравців синьо-жовтих.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт