Збірна України з футболу

Збірна України могла загинути після матчу відбору до Євро: ексхавбек синьо-жовтих розповів лякаючі подробиці

Переглядів 655
Віктор Глухенький
2 голоси
Едуард Цихмейструк. Фото: Google
Колишній хавбек національної збірної України Едуард Цихмейструк згадав максимально моторошний випадок, коли через проблеми з літаком могла загинути головна команда нашої країни у повному складі.

Едуард Цихмейструк пригадав, як після матчу проти збірної Вірменії, який пройшов 9 червня 1999 року, в рамках відбору до чемпіонату Європи 2000 року ледь не сталася трагедія.

«Загорівся двигун у літаку, яким мали повертатися з Вірменії. Він не те, що загорівся, він вибухнув. Всі, хто позаду сидів — відчув такий добрячий поштовх. Після цього літак зупинився і нам сказали, що відбулася якась дрібниця. Казали, що нічого серйозного… 

А ми тоді всю ніч провели в аеропорту, поки не прилетів інший літак. Я так розумію, якби це вже в повітрі було, то тодішню збірну України ми могли б загубити», – розказав Цихмейструк в інтерв'ю NV.

  • У відбірковій групі Україна випередила росію та посіла друге місце з 20 очками. Тріумфували французи, які й стали переможцями Євро-2000.
  • В матчах плей-оф підопічні Йожефа Сабо сенсаційно поступилися словенцям (1:2 та 1:1). 
  • Едуард Цихмейструк зіграв за національну збірну України сім матчів: без результативних дій.
  • За часів ігрової кар’єри Цихмейструк захищав кольори болгарського Левскі, московського Спартака, київського ЦСКА, полтавської Ворскла та інших клубів.

 
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт