Збірна України з футболу

Збірна України вразила Яремчука: форвард команди Реброва особливо виділив Циганкова та Судаков

Переглядів 338
Артем Жилінський
2 голоси
Роман Яремчук. Фото: УАФ
Нападник іспанської Валенсії Роман Яремчук висловився щодо своїх партнерів по національній збірній України, а також оцінив рівень складу синьо-жовтих.

Форвард Валенсії Роман Яремчук заявив, що приємно вражений складом національної збірної України. Він відзначив успіхи Циганкова та Судакова, а також додав, що досвідчені бійці також додають команді сили.

«Звичайно, із такими майстрами приємно грати на футбольному полі. Таке слово я не просто так вибрав, бо мені доводилося грати з багатьма футболістами, і це справді дуже якісні гравці, майстри своєї справи. 

Вітя Циганков підкорює Ла Лігу, Жора Судаков зараз також на великому рахунку в Європі. Приємно грати із такими футболістами. У нас досить великий склад. На заміні є той самий Малиновський, Сидорчук. Усі футболісти із досить високим класом».

Яремчук відзначив силу складу команди Сергія Реброва, а також висловився щодо обойми гравців, які готові вийти та замінити партнера, адже турніри не виграються 11-ма футболістами.

«Давно я не пам'ятаю, щоб наша збірна мала такий вибір гравців. Якщо хтось один випадає, то це можна не помітити, інший футболіст вийде і зіграє не гірше, а то й краще. Серйозні турніри виграються не 11 гравцями, а 26», – сказав Яремчук для Взбірна.

  • Євро-2024 Німеччина прийматиме 14 червня – 14 липня в десяти містах.
  • Збірна України на груповому етапі зустрінеться з Румунією (17.06), Словаччиною (21.06) та Бельгією (26.06).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт