Новини

«Ахметов проведе зустріч зі штабом Йовічевича»: журналіст розповів, коли Шахтар назве ім’я нового тренера

Переглядів 6786
Ілля Деулін
4 голоси
Рінат Ахметов. Фото: Google
У Шахтарі мають намір «по-людськи» попрощатися з поки що головним тренером Ігорем Йовічевичем. З хорватом та його штабом планує зустрітися власник «гірників» Рінат Ахметов.

Як відомо, італійський спеціаліст Франческо Фаріолі останнім часом був тісно пов’язаний з Шахтарем, але через сімейні обставини не зумів приїхати до України. Відомо, хто в стані «гірників» лобіював дану кандидатуру:

«Фаріолі був тренером воротарів у Де Дзербі, тому, якщо спростували, то можна і не казати, що історія Роберто в Шахтарі продовжиться хоч частково. Можна здогадатися, що дана кандидатура йшла по лінії Дарійо Срни. Якщо історія випливла і одразу потонула, значить, авторитет хорвата не такий сильний».

Також зазначається, що історія зі звільненням Ігоря Йовічевича та пошуком йому заміни дуже нетипова для Шахтаря, адже зміна тренера «гірниками» пропрацьовується задовго до того, як вона станеться:

«Шахтар зараз працює не дуже системно, адже зазвичай клуб дуже заздалегідь такі речі вирішує. Наскільки я пам’ятаю, кандидатура Фонсеки була визначена за півроку до того, як він змінив Луческу. Кандидатура Де Дзербі – за півроку, до того як він змінив Каштру. Зараз якась спонтанність». 

Патрік ван Леувен. Фото: Google

Патрік ван Леувен, який зараз найбільше педалюється як наступник Ігора Йовічевича, є креатурою генерального директора Шахтаря Сергія Палкіна:

«Думаю, що нідерландець – головний кандидат, але не єдиний. Ми знаємо кандидатуру ван Леувена, ми здогадуємося, що це варіант Палкіна, і ми здогадуємося, що з іншого боку просувають когось свого».

Також відомо, що з тренерським штабом хорвата все ж таки попрощаються «по-людськи»: 

«В понеділок має відбутися зустріч в готелі «Опера» між колишнім або ще не колишнім штабом Йовічевича і президентом Шахтаря. Все ж таки Ахметов не та людина, яка прощатиметься на відстані».

Наостанок Михайло Співаковський у програмі Татотаке повідомив, що ім’я нового тренера Шахтаря оголосять в перших числах липня.

  • Раніше стало відомо, що Патрік ван Леувен наразі не працює з Зорею, а в луганському клубі шукають спеціалісту заміну.
  • У донецькому клубі наразі не оголосили про відставку Йовічевича.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт