Новини

«Активно брав участь у грі, але часто помилявся»: італійська преса оцінила гру Коваленко проти Болоньї

Переглядів 715
Євген Чепур
1 голос
Віктор Коваленко. Фото: Спеція
У п’ятому турі чемпіонату Італії Спеція, за яку виступає Віктор Коваленко, зіграла у нічию з Болоньєю (2:2). Українець прийняв участь у другому голі. Італійська преса по різному оцінила гру нашого півзахисника.

Сьогодні Спеція зіграла у нічию з Болоньєю (2:2). Український півзахисник Коваленко вийшов у стартовому складі та провів на полі 64 хвилини.

Відмітимо, що Коваленко прийняв участь у другому голі Спеції. Сімоне Бастоні з українським хавбеком розіграли штрафний, який закінчився автоголом хавбека Болоньї Джерді Шутена. 

Італійська преса оцінила гру Віктора. Журналісти знайшли плюси та мінуси гри нашого співвітчизника.

Видання Calcio Spezia поставило Коваленко оцінку 5.5 та згадало, що Віктор не реалізував гарний момент.

«Коваленко став найкращим у порівнянні з тим, що ми бачили в матчі з Ювентусом, але в ході матчу втратив у швидкості та темпі. Не реалізував чудовий навіс Ніколау з лівого флангу, сильно вдаривши з краю штрафного майданчика».

Не вдалось завантажити відео.

А Citta della Spezia, поставило українцю 6 балів та нагадало, що гравець не в оптимальній формі. 

«Готті говорив на конференції про гравця, який далекий від своєї найкращої форми. Однак навіть так можна оцінити і те, як він вжився у роль, та його присутність у грі».

TUTTOmercatoWEB оцінило дії українця також у 6 балів. На їхню думку Віктор активно брав участь у грі, але часто помилявся.

«Активно брав участь у грі, але при цьому часто помилявся. Брав позитивну участь і в атаці, і в обороні, але йому не вистачало точності в останній фазі, як показав його невдалий удар у першому таймі з відмінної позиції. Однак він вкладає в них багато душі та серця».

Сalciomercato.com дало українцю 5.5 балів та звернуло увагу на те, що Коваленко міг забити.

«Мав чудовий шанс зрівняти рахунок, але неймовірно відправив м'яч в аут. Також йому не вистачало підтримки».

У наступному турі чемпіонату Італії Коваленко та Спеції доведеться зустрітись з Наполі. Гра запланована на десяте вересня. 

Після п’яти зіграних матчів у Серії А Спеція з п’ятьма очками займає тринадцяте місце у турнірній таблиці.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт