Новини

«Аль-Айну не пощастило забити»: Ребров оцінив перформанс своєї команди в півфіналі Кубка ОАЕ

Переглядів 677
Олександр Карпенко
1 голос
Сергій Ребров. Фото: Аль-Айн
Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров підбив підсумки вчорашнього півфіналу Кубка президента ОАЕ проти Аль-Васла (0:0).

Аль-Айн Сергія Реброва не зміг у гостях обіграти Аль-Васл в 1/2 фіналу Кубка президента. Андрій Ярмоленко вийшов в основному складі команди українського тренера та провів 82 хвилини ігрового часу.

Коуч вважає, що Аль-Айну не пощастило забити, і тепер слід добре підготуватися до матчу-відповіді, щоб там вирвати путівку у фінал.

«Команда виявила велике бажання забити, але нам не пощастило, і протистояння закінчилося нульовою нічиєю. Від нас вимагається добре підготуватися до домашнього матчу-відповіді, щоб домогтися перемоги та вийти до фіналу».

Найголовніше, що ми не пропустили жодного голу в наші ворота на стадіоні команди суперника. Аль-Васл – хороша й організована команда, яка вважається однією з п'яти найкращих в ОАЕ в поточному сезоні», – цитує Реброва прес-служба Аль-Айна.

Не вдалось завантажити відео.

Матч-відповідь між Аль-Айном та Аль-Васлом відбудеться наступної п'ятниці, 14 квітня. За другу путівку до фіналу битимуться Аль-Шарджа й Аджман.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт