Новини

«Алекс – це особистість. Це мій партнер, але не сьогодні»: одноклубник Зінченка висловився щодо українця

Переглядів 417
Артем Жилінський
1 голос
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Одноклубник Олександра Зінченка по Арсеналу англієць Бакайо Сака прокоментував вплив українця на гру лондонського клубу. Також вінгер захоплений особистістю Зінченка.

Вінгер Арсеналу та збірної Англії Бакайо Сака перед матчем з Україною поділився думками про свого партнера по лондонському клубу Олександра Зінченка. 

«Зінченко приніс якість, але водночас ще багато чого іншого. Ви бачите, як він грає і як контролює гру. Це неймовірний гравець, у нього чудові лідерські якості, тому він справді допомагає нам на всіх фронтах.

Разом із Жезусом вони принесли нам менталітет переможця, адже перебували у команді, яка вигравала АПЛ. Вони знають, що робити у складних моментах, можуть нас підбадьорити, бо маємо багато молодих футболістів. Це допомагає у ментальному плані».

Також Сака висловився стосовно війни в Україні та заявив, що готовий допомогти Зінченку у будь-якій ситуації. 

«Я не розмовляв із Зінченком про війну, але якщо він хоче поговорити про це – я вислухаю і допоможу тим, чим можу. Алекс – це особистість. Це мій партнер, але тільки не цієї неділі», – сказав Сака.

Поєдинок між національними збірними Англії та України відбудеться сьогодні, 26 березня, і розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт