Новини

«Бажаю Мудрику перемоги в АПЛ»: дружина Малиновського очікує, що українець стане зіркою у Челсі

Переглядів 437
Євген Чепур
1 голос
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Дружина 29-річного півзахисника національної збірної України та Марселя Руслана Малиновського Роксана прокоментувала перехід Михайла Мудрика із донецького Шахтаря до лондонського Челсі.

Роксана побажала талановитому українському вінгеру Михайлу Мудрику стати чемпіоном Англії з новим клубом, хоча зазначила, що цього сезону це буде зробити практично нереально.

«Я йому бажаю перемоги у чемпіонаті, але це буде непросто. Зараз Арсенал не дасть нікому це зробити», – сказала Роксана у коментарі ютуб-каналу «Футбол 2.0».

Також дружина Малиновського хоче, щоб Мудрик став зіркою АПЛ, що буде дуже важливим і для престижу України.

«Я бачила його Instagram, відео, як він контролює м'яч, його швидкість, коли він грав за збірну. Його ставлення до футболу дуже професійне, Руслан мені розповідав, що він добрий хлопець у цьому сенсі. Я дуже хочу, щоб він став зіркою Англії. Для України це буде класно».

Нагадаємо, що трансфер Мудрика коштував Челсі 100 мільйонів євро (70 млн євро відразу і ще 30 млн євро як бонуси). Контракт гравця з Челсі до 2031 року.

Зарплатня Михайла в Челсі становитиме сім з половиною мільйонів євро на рік. Українець у новій команді гратиме під номером 15.

22-річний Мудрик провів цього сезону 18 матчів за Шахтар, забив десять голів і зробив вісім результативних передач.

Дебют українського футболіста у складі Челсі може відбутися у суботу, 21 січня, у виїзному матчі 21 туру англійської Прем'єр-ліги проти Ліверпуля.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт