Новини

«Більше був схожий на фаната, який коштує 90 мільйонів»: англійські ЗМІ оцінили дебют Мудрика в ЛЧ за Челсі

Переглядів 3859
Артем Жилінський
2 голоси
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Український півзахисник лондонського Челсі Михайло Мудрик дебютував за «аристократів» у Лізі чемпіонів. Це трапилося у виїзному поєдинку 1/8 фіналу турніру проти дортмундської Боруссії (0:1).

Український вінгер Челсі Михайло Мудрик вийшов у стартовому складі виїзного матчу з дортмундською Боруссією. 22-річного українця було замінено на 71-й хвилині. Талановитий вінгер показав невиразну гру, що підтвердила англійська преса.

90min - 3/10 бали

«Більше був схожий на фаната, який виграв конкурс за можливість зіграти за Челсі, ніж на гравця, який зрештою може коштувати 90 мільйонів фунтів стерлінгів».

Football London – 5/10 бала

«Швидко стало очевидно, що українець у якийсь момент отримає велику перевагу над Вольфом, але він виявився надто марнотратним, володіючи м'ячем глибоко на своїй половині поля. Проявив більше гостроти у другому таймі, але загалом надто неакуратно володів м'ячем».

Evening Standard – 6/10 бала

«Створював небезпеку, коли йому давали шанс втекти від захисників. Зрештою, українець загубився, і йому ще належить додати у свою гру стабільність».

Поєдинок у відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Челсі – Боруссія Д відбудеться в Лондоні 7 березня.

У поточному сезоні Мудрик у складі лондонської команди провів чотири матчі у всіх турнірах, але результативними діями поки що не відзначився.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт