Новини

Борнмут розгромно програв Вест Гему: Забарний у третьому матчі поспіль залишився на заміні

Переглядів 16891
Дмитро Котков
1 голос
Деклан Райс святкує гол у ворота Борнмута. Фото: Google
20-річний український захисник Ілля Забарний знову не взяв участь у матчі Борнмута в АПЛ. На цей раз команда українця поступилася лондонському Вест Гему з рахунком 0:4.

23 квітня в рамках 32 туру АПЛ Борнмут Іллі Забарного приймав на своєму полі Вест Гем. Головний тренер «вишень» Гарі О'Ніл знову залишив українця в запасі.

«Молотобойці» виграли перший тайм з впевненим рахунком 3:0, завдяки голам Маркоса Антоніо, Лукаса Пакета та Деклана Райса. У другій половині поєдинку Пабло Форналіс своїм голом поставив крапку в зустрічі, в якій лондонці перемогли з рахунком 4:0!

Зазначимо, що наставник Борнмута так і не випустив на поле українця Забарного, який не з'являється на полі вже протягом трьох матчів. Забарний зіграв п'ять хвилин за «вишень» ще четвертого квітня в програшному матчі проти Брайтона (0:2).

Стосовно українського футболіста також додамо, що до переходу в клуб АПЛ він у поточному сезоні зіграв за київське Динамо 26 матчів, у яких результативними діями не відзначався.

Борнмут з 33 очками іде 15 в АПЛ (від зони вильоту команду відділяє п'ять очок). Вест Гем іде на 13 позиції, маючи в своєму активі 34 бали.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт