Новини

«Буде ганьбою»: Циганик висловився про можливе звільнення Петракова з посади головного тренера збірної

Переглядів 12235
Євген Чепур
4 голоси
Олександр Петраков. Фото: УАФ
Футбольний журналіст Ігор Циганик розповів, кого він бачить головним тренером національної команди України на відбірковий цикл чемпіонату Європи.

Збірна України під керівництвом Олександра Петракова України посіла друге місце у групі В Ліги націй і не змогла повернутися до елітного дивізіону з першої спроби. Перше місце посіла Шотландія, випередивши синьо-жовтих на два очки. Також національна команда не змогла пробитися на чемпіонат світу в Катарі.

Контракт наставника з УАФ завершується наприкінці цього року. Поки що невідомо, чи буде продовжено угоду з Петраковим.

Журналіст Циганик в ефірі авторського шоу на ютуб-каналі Footballhub вважає, що звільнення Петракова з посади головного тренера збірної України стане ганьбою.

«Звільнення Петракова буде ганьбою. Він створив таку атмосферу, що до нього до збірної поспішають приїхати навіть травмовані футболісти. Ярмоленко та Зінченко з відкритим ротом ловлять кожне його слово», – сказав Циганик.

Не вдалось завантажити відео.

Циганик також зазначив, що про запрошення Сергія Реброва та іспанця Вісенте Гомеса на посаду головного тренера національної команди не йдеться.

Нагадаємо, що національна збірна України наступного разу збереться у березні, коли стартує відбірковий етап чемпіонату Європи 2024 року.

Раніше ми писали, що на матч Реалу та Шахтаря призначений фартовий для українських грандів арбітр.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт