Новини

«Був неприємно вражений»: Шаран розповів, чим його образило висловлювання керівництва Олександрії

Переглядів 5859
Віктор Глухенький
5 голосів
Володимир Шаран. Фото: Google
Головний тренер закарпатського Минаю Володимир Шаран згадав свою роботу на чолі Олександрії та пригадав цікаві подробиці перебування в клубі з Кіровоградщини.

Не злопам’ятний, але з відмінною пам’яттю. Мова про головного тренера Минаю Володимира Шарана. 

Днями спеціаліст дав розлоге інтерв’ю в котрому зокрема пригадав і вісім сезонів проведених на посту головного тренера Олександрії.

«В Олександрії не все відразу відповідало вимогам сьогодення, зокрема, вистачало проблем з якістю поля. В Олександрії все йшло синхронно: розвивалася клубна інфраструктура, і все креативніше та змістовніше діяли футболісти.

Я був неприємно вражений, коли недавно один з керівників Олександрії в інтерв'ю зазначав, що містяни грали за примітивною схемою бий-біжи», – сказав Шаран.

Розповів Шаран і про плани на найближче майбутнє Минаю.

«Поява біля керма Mиная – це також був для мене виклик. Кортіло довести, що команда з доволі обмеженими фінансовими можливостями, без зіркових виконавців, може гідно виступати в УПЛ. 

Звичайно, заявляти, що наступний крок – боротьба за путівку в єврокубкову зону, було б неправильно», – сказав Шаран в інтерв’ю сайту Sport.ua.

  • Володимир Шаран очолив Минай взимку 2022 року. Проте через військову агресію РФ, дебютувати у якості головного тренера закарпатців 51-річний фахівець зміг лише в серпні минулого року. 
  • За підсумками сезону 2022/2023 Минай посів восьме місце в УПЛ.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт